De ce suntem unici in piata serviciilor medicale?

OFERIM TRATAMENTE BALNEARE INTR-UN SINGUR LOC: STATIUNEA DE ACASA

Cel mai mare punctaj acordat de catre CAS, pe baza echipamentelor medicale noi care sunt punctuate si pentru numarul de angajati .(se acorda un punctuaj pentru aceste categorii pe baza caruia se acorda plafonul lunar.

 1. Spital de recuperare medicala si balneara in relatie cu CAS DOLJ
 2. Se efectueaza proceduri balneare cu factori sanogeni recunoscuti in tara pt efectele lor benefice.
 3. Factorii sanogeni care se afla in mai multe statiuni balneare sunt regasiti intr-un singur loc., fara ca pacientii sa mearga la distante mari sa ii regaseasca.
 4. Numarul de proceduri aplicate nu este limitat, se pot recomanda oricate proceduri in functie de diagnostic
 5. Procedurile se efectueaza zilnic, fara intrerupere inclusiv sambata si duminica
 6. Pacientii sunt consultati de catre medic ori de cate ori este nevoie .
 7. Pacientii beneficiaza de analize medicale, radiografii, interconsulturi de alte specialitati, tratament medicamentos .
 8. Pacientii beneficiaza de retete, concedii medicale, referate, scrisori medicale
 9. Saloanele sunt prevazute cu baie proprie cu dus, tv, wi-fi, figider, masa in regim catering.

Societatea noastra are organizata activitatea medicala pe 3 domenii de baza, astfel:

Ambulatoriu de specialitati clinice, laboratoare si spitalizare continua si de zi. Activitatea medicala se desfasoara in 4 cladiri dintre care 3 cladiri in Craiova si 1 cladire in Calafat .

 1. Ambulatoriu de specialitate – cu 24 specialitati clinice 2 Laboratoare -3 specialitati paraclinice
 2. laborator de analize medicale (care cuprinde toate domeniile biochimie, imunologie, serologie, bacteriologie, ,hematologie,anatomie patologica) –activitate acreditata RENAR
 3. laborator radiologie clasica
 4. laborator psihologic –psihologie clinica,medicina muncii
 5. Spitalizare continua si spitalizare de zi

Spitalele se afla in Craiova si Calafat si au o activitate aproape similara, avand spitalizare continua in specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie(reabilitare medicala) si spitalizare de zi in aceeasi specialitate.

SPITALUL DIN CRAIOVA- 70 paturi – specialitatea reabilitare medicala Spitalul din Craiova este organizat intr-o cladire cu 4 niveluri cu iesire la 2 strazi principale, dotata cu lift ,curte proprie de aproximativ 2000mp cu spatii verzi pentru recreere precum si de o parcare proprie ,toate fiind pazite. SPITALUL -70 de paturi este organizat astfel:

 • AMBULATORIU de specialitate cu specialitatile reabilitare medicala si geriatrie si gerontologie
 • BAZA DE TRATAMENT proprie cu o suprafata de aproximativ 360 mp,situata la parter unde se fac urmatoarele procedure medico-balneare: HIDROTERMOTERAPIE :bai cu CO2, bai cu plante medicinale,bai cu sare de BAZNA, MOFETE, bai galvanice patrucelulare,dus subacval TERMOTERAPIE: impachetari cu parafina ELECTROTERAPIE: toate tipurile de curenti, laserterapie, Magnetoterapie (MDF ), terapie cu lumina polarizata MASAJ therapeutic HIDROTERAPIE- bai cu namol de TECHIRGHIOL si AMARA ,impachetari sau omctiuni KINETOTERAPIE –de grup si individuala AEROSOLOTERAPIE SI SALINOTERAPIE.
 • SALOANE cu 2 sau 3 paturi cu baie si dus propriu fiecarui salon ,sala de mese la fiecare etaj, cabinet medical ,Sali de tratamente. Mentionam ca spitalul are organizate spatii pentru asigurare tuturor utilitatilor proprii si prin colaborare(spalatorie, calcatorie ,spatii pt central termice ,paza sa) SPITALUL DIN CALAFAT-90 de paturi-specialitatea reabilitare medicala Spitalul din aceasta localitate este organizat in cadrul Complexului Hotelier

Panoramic Calafat situat intr-o locatie deosebita, pe malulul stang al Dunarii. Acesta functioneaza intr-o cladire cu 7 niveluri dotata cu lift si curte proprie de aproximativ 5000 mp,cu spatii verzi, alei pentru recreere si o parcare proprie ,pazite . Spitalul este organizat astfel:

 • Ambulatoriu de specialitate cu 7 specialitati clinice( reabilitare medicala ,geriatrie si gerontologie, neurologie, psihatrie ,ortopedie pediatrica ,medicina interna ortopedie si traumatologie)si 2 specialitati paraclinice –laborator de analize medicale si radiologie clasica
 • Baza de tratament –cu o suprafata de aproximativ 500 de mp, are organizata activitatea asemanator cu cea de la Craiova, dar avand in vedere spatiul mai generos baza de tratament dispune in plus de un bazin interior de recuperare cu apa incalzita, si sauna .
 • Saloane–cu 2 paturi cu grup sanitar propriu fiecarui salon, cabinet de consultatii, Sali de tratamente .
 • Sala de mese si sala de conferinte . Interdependenta dintre cele 3 activitati de baza medicale( ambulatoriu clinic, specialitati paraclinice –laborator analize si radiologie-, si spitalizare continua )consta pe de o parte prin diagnosticarea pacientilor si apoi tratarea acestora in cadrul spitalelor noastre iar pe de alta parte pacientii care sunt internati beneficiaza de servicii medicale necesare cum ar fii analize medicale, interconsulturi pentru diferite specialitati ,radiografii, ecografii s.a din cadrul ambulatoriului nostru.

Mentionam ca intreaga activitate are implementat sistemul de management pentru asigurarea calitatii in domeniul medical SR EN ISO9001:2008 si RENAR pentru laborator analize medicale conform normelor .